tiistai 8. syyskuuta 2015

Pakolaiskysymys - Miten suhtaudut?


Eurooppaan tulvii pakolaisia tällä hetkellä. Jotkut ovat ottamassa heidät avosylin vastaan kun taas toiset ovat vihaisia ja peloissaan pelkästä ajatuksesta. Itse tunnustan kuuluvani jälkimmäiseen joukkoon. Tiedämme etteivät kaikki tulijat tule rauhan aikein. Varmaa on että ISIS on kouluttanut taistelijoita jotka nyt saapuvat pakolaisvirran mukana euroopan maihin terroriteot mielessään. Kansan pelko ja raivo onkin mielestäni oikeutettua jos päättäjät antavat tämän tapahtua. Päämiesten tehtävä olisikin suojella kansaa näiltä pelottavilta asioilta eikä taipua paineessa globalistien vaatimuksiin. On monta tapaa pettää isänmaa ja terrorismin vastaanottaminen avosylin on yksi sellainen, puettiin se miten hurskaaseen asuun hyvänsä.

Pakolaisia on ja pakolaisia tulee. Se on tosiasia. Kysymys kuuluukin että kuinka paljon niitä vielä tulee?

Minulla ei ole mitään syytä kirjoittaa poliitista mielipidettä tässä. Syy miksi kirjoitan tämän on selkeä Jumalan ääni, jonka kuulin kun pyörittelin asiaa mielessäni. Havahduin siihen tosiasiaan että minähän pelkään. Ja koska pelkään, niin minä myöskin vihaan. Ja koska vihaan, olen kaukana Jumalan rauhasta tässä asiassa. Uskon elämäni aikana olen oppinut ettei pelko ole koskaan se olotila jossa minä voin hyvin ja kannan hedelmää Jumalalle. Jumala paljasti pelkoni ja mielettömyyteni. Ajattelemmeko että tämä kaikki on poliitikkojen käsissä? Kyllä heidän käsissään on paljon mutta he eivät kuitenkaan ole se viimeinen tekijä tässä yhtälössä. Kristittyinä tiedämme että viimeisen sanan sanoo kaikkivaltias Jumala.

Jumalan Henki laski sisimpääni pelon sijaan kaksi ajatusta. Pelon tulee vaihtua voimaan ja rakkauteen.

Sillä Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja raittiuden hengen. 2. Tim. 1:7

Jos Jumalan henki ei vaikuta meissä myös tässä pakolaisasiassa niin emme eroa islamisteista kovinkaan paljoa. Sillä Jeesus sanoi seuraavat sanat.

Mutta Jeesus käänsi itsensä ja nuhteli heitä, sanoen: ette tiedä minkä kaltaisen hengen te olette. Luuk. 9:55 Biblia

Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat. Matt. 26:52

Emme voi muun maailman ohella pelätä, toivoa taivaasta tulta ja olla tarttumassa miekkaan. Meillä tulee olla Kristuksen mieli ja niin elämäämme hallitsee voima, rakkaus ja raittius.

Toinen ajatus minkä koen tulleen Herralta on oikeastaan strategia. Uskon että hänen suunnitelmaansa kuuluu antaa Suomeen muslimi ja pakolaisherätys. Pyhän Hengen herätys jossa sydämet muuttuvat koska nämä ihmiset kohtaavat Jeesuksen Kristuksen. Enkä nyt puhu jostain jonka Suomen kristillinen seurakunta saisi aikaan, vaan Jumala vastauksena rukouksiimme. Uskon että oli täällä pakolaisia paljon tai vähän, Herra kykenee antamaan toivottomille uuden toivon, antamaan elintasopakolaiselle elämään todellista sisältöä sekä tuomaan hänen rauhansa sotaisan terroristin sydämeen. He ovat eksyksissä kuin lampaat vailla paimenta. Ei ole väliä nauttivatko he tällä hetkellä itsekeskeisestä elämästä meidän verorahoilla, kokovatko he AK-47:aa jossain pahat mielessä vai ovatko he oikeasti paossa pahuutta ja surkean elämänsä maahan painamia. He ovat hukassa ja Jumalan Poika on tullut etsimään sitä mikä on kadonnut. He saavat herätyksensä jos on rukousta.

Koin myös että tulee erikseen rukoilla jotta heidän keskeltään nousisi vahva apostoli. Jumalan mies jonka yllä lepäisi hänen voima ja varjelus. Mies joka pakolaisten ja muslimien keskellä kantaisi Jumalan armosta satakertaisen sadon. Tämä Jumalan valittu on jossakin tällä hetkellä ja Herra näkee hänet. Rukous on että "Herra, nosta hänet! Nosta vanhurskas palvelijasi".

Sanotaan että pakolaisten integraatio länsimaihin on epäonnistunut. Ehkäpä niin, mutta kun Jumala vastaa rukouksiin ja antaa herätyksen ajat heille maassamme, tapahtuu onnistunut integraatio. Ei länsimaiseen kulttuuriin vaan Jumalan valtakuntaan. Uskotko että Jumala on suuri ja pystyy tähän? Uskotko että löi vihollinen pallon miten lujaa hyvänsä niin Herra kykenee aina vastaamaan siihen. Pakolaisia on ja tulee lisää. Me voisimme pelon sijasta rakastaa ja olla väkeviä Herrassa. Anoa heille heidän tarvitsema herätys ja vahvoja johtajia. Kohdatkoon he täällä jotakin odottamatonta niin että tuttu ihana tilanne toistuu jälleen.

Hän sanoi: "Kuka olet, herra?" Hän vastasi: "Minä olen Jeesus, jota sinä vainoat. Apt. 9:5

Ja

Mutta Herra sanoi hänelle: "Mene; sillä hän on minulle valittu ase, kantamaan minun nimeäni pakanain ja kuningasten ja Israelin lasten eteen. Apt. 9:15 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti