sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Perjantai 18.9.2015 - Pedon kädenjälki


Perjantai 18.9.2015 tuli ja meni. Mitä päivään kuului? Palkansaajien jättimäinen mielenosoitus Hallituksen toimia vastaan Helsingin Rautatientorilla, Suomeen saapuvia turvapaikanhakijoita tuli maahan ennätys määrä ja sää oli surkea. Haluan jakaa joitakin ajatuksia tästä päivästä kanssanne. Laittakaa vilkkaan mielikuvituksen piikkiin jos haluatte mutta itse näen joidenkin "merkkien" antavan vihiä tästä kaaoksesta. Päätä itse luettuasi.

Perjantai 18.9.2015. Päivämäärä itsessään on hieman pahaenteinen jos silmien edessä pyöriviä numeroita on tullut yhtään ajateltua. 18 pitää sisällään pedonluvun 6+6+6=18. Numero yhdeksän on myös vapaamuurarien ja eliitin ajatuksenjuoksulla melko synkkä. Se puhuu meille mm. Maasta tai maapallosta joka on pahojen vaikutteiden alaisuudessa. Näin ollen  meillä on päivämäärä jonka puhuu maasta pedon vaikutuksen alaisena. Mikä sitten on tämä peto?

Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ilm. 13:1-2

Peto puhuu kahdesta asiasta. Henkilöstä joka on antikristus sekä valtakunnasta joka häntä varten nostetaan. Pedon kita on leijonan kita. Se syö kansojen varallisuuden ja rikkaudet itselleen aivan kuten muinainen Nebukadnessarin johtama Babylonia teki. Se etenee karhun jaloillaan valloittaen verettömästi niinkuin Meedia-Persian Koores aikanan, niin että ennen vahvat ja itsenäiset valtiot ovatkin yhtäkkiä valtaansa vailla. Kuulostaako yhtään tutulta? Tätä olemme kokeneet siitä lähtien kun Suomi liitettiin Euroopan Unioniin joka on kiistatta osa tätä nousevaa hirviötä.
Tänä kyseisenä perjantaina osoitettiin mieltä hallituksen kaavailemia leikkauksia vastaan. Tosiasiassa mieltä pitäisi osoittaa saatanallista rahaeliittiä vastaan. Suomen kiperä taloudellinen tilanne on pahan mielen suunnittelemaa ja siinä näkyy pedon kädenjälki.

Entäpä sitten maahanmuuttajien vyöry jonka koko Eurooppaa, Suomi mukaanlukien saa nyt kokea? Perjantai julistettiin ennätyspäiväksi. Turvapaikanhakijoita odotettiin tulevaksi 800-1000 yhdessä päivässä. Ja kyllä heitä tulikin samalla kuin heikentyneen Henri-myrskyn sateet piiskasivat maatamme. Päivän sade-ennätys mitattiin Yli-Vieskassa. 66,6 mm vettä yhdessä vuorokaudessa. Iltalehti kertoikin tästä "pirullisesta" sademäärästä. En usko että tämäkään on sattumaa. Raamattu sanoo:

Ja hän sanoi minulle: "Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä. Ilm. 17:15

Vedet ovat väkijoukkoja. Samana päivänä saimme maahamme väkijoukkoja rajan takaa sekä 66,6mm vettä. Olen alunalkaen nähnyt tämän massiivisen maahanmuuton täysin järjestettynä ilmiönä joka palvelee pedon suunnitelmia. Tämä ei tietenkään tarkoita etteikö tarve turvapaikoille olisi aitoa. Kaikki tulijat eivät kuitenkaan turvapaikkaa tarvitse. Monet etsivät parempaa elintasoa ja osa taas tulee kylvämään tuhoa ja kuolemaa osana ISIS:in kavalaa juonta. Tässäkin on pedon kädenjälki.

Mutta Raamatussa on aina hyviä uutisia. Psalmin kirjoittaja sanoo seuraavalla tavalla.
Herra särkee pakanain neuvon, tekee turhiksi kansojen aikeet. Ps. 33:10
Ja profeetta sanoo.

...kun vihollinen tulee niinkuin tulva, Herran Henki nousee sitä vastaan. Jes. 59:19 KJV

Voiko vihollinen tehdä sellaisen siirron johon Herra ei voisi vastata? Ei voi. Mutta Herra kysyy yhteistyötä seurakunnan kanssa. Jumalalla on nytkin vastaus valmiina. Hän tahtoo nousta vihollisen tulvaa vastaan, hän tahtoo toimia maassamme tehden tyhjäksi kansojen aikeet. Rukoiletko päivittäin että Herran Henki vastaanottaa turvapaikanhakijat? Että evankeliumin valkeus loistaisi ihmisjoukkojen sydämiin? Hän odottaa rukouksiasi rakas ystävä. Tullakseen alas ja tuodakseen järjestystä tähän kaaokseen.

Kristillisen perinteet eivät tule kestämään Islamin edessä eivätkä he tule palkitsemaan hyvää hyvällä. Tarvitaan pyhiä jotka voittavat Herran kanssa rukouksessa. Liity todelliseen taisteluun jota ei käydä Facebookissa vaan rukouksessa.

Ja mitä minä vielä sanoisin? Sillä minulta loppuisi aika, jos kertoisin Gideonista, Baarakista, Simsonista, Jeftasta, Daavidista ja Samuelista ja profeetoista, jotka uskon kautta kukistivat valtakuntia, pitivät vanhurskautta voimassa, saivat kokea lupauksien toteutumista, tukkivat jalopeurain kidat, sammuttivat tulen voiman, pääsivät miekanteriä pakoon, voimistuivat heikkoudesta, tulivat väkeviksi sodassa, ajoivat pakoon muukalaisten sotajoukot. Hepr. 11:32-34

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti