sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Kristitty, Jumala, islamisti, Saatana ja homo


Suomessa on viime vuosina käyty kiivasta keskustelua homoseksuaalien asemasta yhteiskunnassa. Kristittyjen suvaitsemattomuus on ärsyttänyt monia jotka haluaisivat yhteiskuntamme uudistuvan vauhdilla. Tämä vastakkainasettelu on johtunut siitä kun Raamattu johon me kristityt uskomme, opettaa homoseksuaalisuuden harjoittamisen olevan syntiä josta tulee tehdä parannus. Nyt kansakunta kuohuu kun islaminuskoiset pakolaiset tulevat joukolla rajan ylitse. Tässä kaikessa minua onkin ihmetyttänyt miksi samat tahot jotka ajoivat kiivaasti homojen asiaa vuosi takaperin, ovat nyt innokkaasti puolestapuhumassa Suomen islamisoitumisen puolesta. Ja Kristityt ovat jälleen suvaitsemattomia. Mitä sitten ihmettelen? Eivätkö nämä ihmistenystävät tiedä mikä islamin kanta on homoseksuaalisuuteen? Jos Kristittyjen suhtautuminen on suvaitsematonta niin radikaali Islamin on sietämätöntä.

Mitä minun Jeesukseen uskovana tulee tehdä homoseksuaalisuuteen liittyen? Minun tehtäväni on saarnata vanhurskautta ja varoittaa Jumalatonta. Kuka tuomitsee? Minäkö? Ei, vaan tuomiovalta on Jumalalla. Jos ei jumalaton kuuntele, kristitty jättää asian sikseen. Ja voin sanoa että minä olen radikaali kristitty. Otan Raamattuni tosissaan. Mitä tekee radikaali islaminuskoinen? Jos seuraat aikaasi niin tiedät vastauksen. Sinulle joka laitat pääsi peittoon säikähtäneen strutsin tavoin, voin kertoa sen.

Libya 2012

Islamistit sieppasivat yksityisbileistä 12 miestä joiden tiedettiin olevan homoseksuaaleja. He ilmoittivat aikovansa tappaa nämä miehet heidän "rikoksensa" tähden.


Yhdysvallat 2014

Ääri islamisti teloitti kaksi homomiestä Seattlessa jäljittäen heidät ensin mobiili sovelluksen avulla ja sitten ampumalla takaa niskaan.


Irak 2015

Isisin huppupäiset miehet heittelivät homoseksuaaleja alas korkean rakennuksen katolta. Joidenkin tapettujen homouskin oli lähinnä arvailun varassa.


Isis myös ampuu ja kivittää homoja Irakissa ja Syyriassa toteuttaessan Sharia lakia. Juuri niinkuin sivusto kertoo kovassa suosiossa olevien saarnaajien tätä lakia opettavan.


Näitä uutisointeja voisi latoa tähän loputtomiin mutta asia lienee jo selvä. Radikaalit islaminuskoiset uskovat, toisin kuin kristityt, että on heidän tehtävänsä panna toimeen Jumalansa Allahin tuomiot. Sen seurauksena näemme sitten raipanlyöntejä, kivitystä, ammuskelua, kidutusta ja päiden katkomista ja kaikkea käsittämätöntä pahuutta.
Sinä homoseksuaali tai homomyönteinen ihminen joka satut tätä lukemaan. 

Tahdon sanoa että minä Kristittynä en ole vihollisesi. Edes radikaali ääri islamisti ei ole sinun todellinen vihoinen. Sinun vihollinen on langennut enkeli Saatana. Mitä kristittyihin ja islamisteihin tulee niin kristittyjä ohjaa Jumala joka meidät on luonut ja joka rakastaa meitä, kun taas islamistia ohjaa Saatana joka vihaa sekä sinua että minua, Jumalan kuvakseen luomaa ihmistä. Toivottavasti tämä auttaa sinua suhtautumaan asioihin näiden myrskyjen keskellä.

Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.

- Jeesus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti