tiistai 17. kesäkuuta 2014

Feeniksin nousu - Eurovision laulukilpailu ja ajan merkit



Olen jakanut tämän aiemmin jo Facebookissa mutta laitanpa tämän tännekin koska Facebook kaverieni määrä on melko pieni.

Conhita Wurst, parrakas nainen toi Eurovision laulukilpailun voiton Itävaltaan. Jos ajattelemme hänen laulamansa kappaleen "Rise like a phoenix" olevan vain riittävän hyvä laulu voittoon, olemme väärässä. Tämän laulun kuului voittaa, sen kuului olla ensimmäinen koska se julistaa julkealla tavalla tämän maailman "ruhtinaan" kapinaa ja suunnitelmia.

Mikä on phoenix? Se on tarujen feenikslintu jonka juuret ovat muinaisessa Egyptissä ja joka on vuosituhansia ollut okkultisten salaseurojen suosima symboli. Mitä feenikslintu pohjimmiltaan kuvaa? Monien vapaamuurarien ja mystikoiden kirjoitukset paljastavat feeniksin olevan Luciferin symboli.


Feenikslintu kuvaa siis langennutta enkeliä Luciferia samoin kuin kreikkalaisen mytologian Prometheus joka varasti jumalilta tulen ja lahjoitti sen ihmiskunnalle. Feenikslintu syntyy uudesti tuhkastaan ja nousee sieltä vahvana.. Lucifer on Jumalan tuomitsema ja alas "tuhkaan" heittämä. Feenikslintu Luciferin symbolina kuvaa hänen aikomustaan nousta vahvana ja voitokkaasti lopunaikana. Myös Lontoon olympialaisten päätösjuhlassa vuonna 2012 nähtiin valtavan feenikslinnun syntymä. Kuva kirjoitukseni alussa on juuri kyseisestä seremoniasta.

Laulukilpailun voittaja kappale on ensisilmäyksellä ihmissuhteesta, väärin kohtelusta ja sinnikkyydestä kertova laulu mutta se on sitä vain ymmärtämättömälle. Se joka ymmärtää tämän maailman hallitsijoiden käyttämää kieltä, käsittää heti mistä laulussa on kysymys. Laulun sanoissa sanotaan seuraavalla tavalla.

"Minä nousen ylös taivaalle. Sinä heitit minut alas mutta minä tulen lentämään".

Sanat ovat hyvin yhtenevät sen kanssa mitä Raamattu opettaa meille Luciferista.

Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika!  Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Jes. 14:13

Jumala syöksi häntä vastaan kapinoineen Luciferin enkeleineen alas taivaasta. Langenneiden enkeleiden kapina Jumalaa vastaan ei kuitenkaan loppunut tähän tuomioon vaan se jatkuu edelleen meidän keskellämme. Raamattu sanoo hänen jatkavan Jumalan vihaamista syntiin langenneen ihmiskunnan kautta. Hän on aadamin lankeemuksen kautta vanginnut jokaisen ihmisen tekemään tahtoaan ja rikkomaan Jumalaa vastaan.

Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne, joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa, Ef. 2:1-2

Kaikkialla ympärillämme voimme nyt nähdä saatanallisen petovaltakunnan nousevan. Voimme nähdä kuinka hänen uusi maailmanjärjestyksensä marssitetaan esiin annettavaksi yhden miehen, antikristuksen johtoon. Uskon että laulu puhuu vahvasti juuri tästä. Alla on laulun kertosäe ensin englanniksi ja sitten suomeksi.

Rise like a phoenix
Out of the ashes
Seeking rather than vengeance
Retribution
You were warned
Once i'm transformed
Once i'm reborn

Nouse kuin feenikslintu
Ylös tuhkasta
Etsien rangaistusta ennemmin kuin kostoa
Sinua on varoitettu
Vielä minä muutun
Vielä synnyn uudesti

Ketä hän haluaa rangaista? Jumalaa, joka hänet tuomitsi ja heitti alas taivaasta sekä Jumalan kansaa, niitä jotka häntä rakastavat. Kristittyjen vainot tulevat lisääntymään myös länsimaissa sitämukaan kun lohikäärmeen raivo pääsee valloilleen.

Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa. Ilm. 12:9

Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot. Ilm. 13:6,7

Lucifer julistaa siis nousuaan Euroopassa. Hän Julistaa kapinansa Jumalaa vastaan etenevän ja vihansa Jumalan lapsia kohtaan nousevan. Tästä uskon voittolaulussa olevan kyse. Esittäjä ja hänen levittämä ideologia puhuvat nekin yhtä vahvaa kieltä laulun sanojen kanssa. Laulajan laajalti uutisoitu uhmakas lausahdus kuului "me olemme pysäyttämättömiä".

Vihollinen raivoaa ja uhkuu vihaa Jumalaa kohtaan. Meidän ei kuitenkaan tule masentua tämän kaiken edessä. Voimme olla niinkuin Daavid Goljatin herjatessa. Kaikki muut israelilaiset masentuivat vihollisen suurta kokoa ja herjauksia mutta Daavid ei kiinnittänyt huomiota sellaiseen. Hän katsoi Israelin Jumalaan. Hän tiesi että Jumala voittaa tämän ympärileikkaamattoman vihollisen. Samalla tavoin Jeesus Kristus tulee tuhoamaan antikristuksen valtakunnan ja antamaan viholliset ruoaksi taivaan linnuille. He eivät ole pysäyttämättömiä mutta meidän Jumalamme on ja me hänen kanssaan. Innostakoon pahuuden ja pimeyden  nousu ympärillämme meitä elämään entistä antautuneempaa elämää Herralle joka on ostanut meidät itselleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti