tiistai 17. maaliskuuta 2015

Tunne vihollinen - Kenelle hän on Lucifer?


Haluan vielä keskittyä tutkimaan nimeä Lucifer. Kuten aiemmin jo mainitsikin, ei kyseistä nimeä löydy mistään heprean kielisestä Raamatun käännöksestä. Juutalaiset eivät tunteneet persoonallista pahaa tällä nimellä, vaan he tunsivat vastustajaa tarkoittavan nimen Saatana, joka löytyy useaan otteeseen heprean kielisistä Raamatun teksteistä. Myös Jeesus käyttää puheissaan useita kertoja nimeä Saatana kun hän tarkoittaa persoonallista pahaa ja Jumalan vastustajaa. Israelin kansa ja alkuseurakunta tunsivat siis nimenomaan nimen Saatana, eivätkä nimeä Lucifer. Nimi Lucifer alkaa esiintyä Jesajan luvussa 14 vasta siinä vaiheessa kun Raamattua aletaan kääntää kreikasta latinankielelle. Alla on kyseinen Raamatun kohta ensin KR33\38 käännöksen mukaan ja sen alla erittäin käytetty kuningas Jaakon käännös.

Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika!  Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Jes. 14:12
How art thou fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning! how art thou cut down to the ground, which didst weaken the nations! Jes. 14:13 KJV

Heprean kielellä "Lucifer, aamun poika" näyttää seuraavalta.

Heylel, ben shackar.

Heylel tarkoittaa jotakin joka loistaa, ben tarkoittaa poikaa ja shackar tarkoittaa aamua.
Young's literal translation kääntää kohdan hyvin sanoen Shining one, joka tarkoittaa yksilöä joka loistaa.

How hast thou fallen from the heavens, O shining one, son  of the dawn! Thou hast been cut down to earth, O weakener of  nations. Jes. 14:12 YLT

Nimi Lucifer on tullut melko luontevasti mukaan kun kirjoituksia on käännetty kreikasta latinankielelle. Sanaa "heylel" vastaava kreikankielen sana on "eosphoros" jolla tarkoitettiin aamun tähteä eli Venusta. Tästä päästään "eosphoros" sanan vastineelle latinankielessä. Latinan aamun tähteä tarkoittava sana on lucifer, joka tarkoittaa valon kantajaa tai valon tuojaa. 

Monet Raamatuntutkijat pitävätkin edellä käytyä tutkiskelua riittävänä perusteluna sille että Jesajan luku 14 puhuu ainoastaan Baabelin kuninkaasta, ei langenneesta enkeliolennosta. Jos tämä olisi ainoa huomioitava seikka niin asia voisikin olla niin. Kuitenkin ne seikat jotka mielestäni liittävät luvun Jumalan aamuntähden lankeamiseen ovat aivan muita kun jälkikäteen käyttöön tullut nimi Lucifer. Baabelin kuningas joka oli ihminen, ei puhuisi halustaan olla korkeampi muita Jumalan tähtiä. Hän ei myöskään haaveilisi istumapaikasta vuorella jossa Jumalan luomakunta kokoontuu hänen eteensä. Voisi tietenkin ajatella hänen puhuvan maallisesta Siionin vuoresta tuon taivaallisen sijaan mutta Nebukadnessar ei ilmaissut koskaan haluaan istua valtaistuimella Jerusalemissa. Sen sijaan hän revitytti kaupungin maan tasalle. 

Olen joitakin vuosia seurannut tarkemmin Saatanan toimintaa hänen kuljettaessaan yhteiskuntaa kohti antikristuksen aikaa. Minusta on erittäin selvää että nimi Lucifer ei tullut Raamattuihimme ollenkaan sattumalta. Uskon myöskin ettei Jumala sitä sinne ensisijaisesti halunnut. Saatana tiesi että edessä on aika jolloin hän ei voi toteuttaa mielessään olevia asioita jos hänet tunnetaan ainoastaan hyvän vastustajana. Paavali paljastaa hyvin saatanan mielen ja suunnitelman.

Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. 2. Kor. 11:14

Harva ihminen ottaisi paholaista elämäänsä vaikka heitäkin toki löytyy, mutta hyvin moni ottaa mielellään vastaan valkeuden enkelin. Tästä uskon olevan kyse siinä että nimi Lucifer on ensin ilmestynyt Raamatun käännöksiin ja päässyt yleistymään. Se on paljon houkuttelevampi nimi kuin Saatana. Luciferhan tarkoittaa "valonkantajaa". 

Maailmassa elää kokoajan lukemattomia ihmisiä ketkä ovat ottaneet vastaan valkeuden enkeliksi tekeytyneen Luciferin ja ottaneet vastaan hänen tuomansa valon. Saatana haluaa olla Lucifer, jotta hän voi uskotella ihmisille olevansa hyväntahtoinen olento jonka tarkoitus on edesauttaa ihmiskuntaa.
Valhe jonka Saatana istuttaan häntä palvelemaan antautuneiden mieleen on totaalisen väärä kuva Jumalasta. Hän saa ihmisen ajattelemaan että Jumala on epäoikeudenmukainen tuomiossaan häntä kohtaan. Hän tekee itsestään hyvän ja Jumalasta pahan. Saatana sanoo olevansa Lucifer joka kantoi viisauden ja tiedon valon ihmiskunnalle.

Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte,  aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän  ja pahan". 1. Moos. 3:4-5

Hän lupaa avata ihmisen silmät näkemään ja mielen ymmärtämään suuria asioita. Juuri tästä on kyse yhä suositummaksi käyvässä Kabbalassa joka on juutalaiset juuret omaava okkultinen järjestelmä. Sama Luciferin lupaus saa lukemattomat new age ihmiset maanpäällä syventymään hindulaisuuden saloihin jotta he saisivat avatuksi niinsanotun kolmannen silmän (third eye) ja pääsisivät käsiksi yliluonnolliseen todellisuuteen. Sama Luciferilainen valo toi aikanaan Ranskan vallankumouksen ja sitä seuranneen valistuksen ajan. Valistus oli Saatanallista valoa, tietoa ja ymmärrystä, joka sai Euroopan ja lopulta koko läntisen maailman irrottautumaan Raamatun Jumalasta ja luottamaan elämässä ihmisen järkeen ylimpänä auktoriteettina. Myös erittäin merkittävä Luciferin työkalu nimittäin vapaamuurarius perustuu tähän valheeseen. Uskon että heistä onkin syytä kirjoittaa hieman enemmän koska heidän rooli maailman historian kulussa on merkittävämpi kuin koulun historian tunneilla on meille kerrottu.

Vapaamuurarit ovat rakentajia jotka tottelevat "mestari arkkitehtia". Heidän järjestelmänsä koostuu 33 tasosta niin että alemmilla tasoilla olevat ovat tietämättömiä seuraavien tasojen salaisuuksista. Alemmilla tasoilla olevat voivat kuvitella että muurariudessa palvellaan Herraa, Allahia tai mitä hyvänsä jumalaa. Onhan heidän kokouksissan täällä länsimaissa esillä avoin Raamattu. Myös heidän symboliikka ja salaisuudet nousevat suurelta osin Raamatusta ja sieltä erityisesti kuningas Salomon ajoista. Heidän mestari arkkitehti ei kuitenkaan ole Herra, vaan Lucifer. Alla Albert Piken, erään "suurimman" eläneen vapaamuurarin ajatuksia siitä ketä vapaamuurarit todella palvelevat.


"Se mitä täytyy sanoa ihmisille on - palvomme jumalaa, se on jumalaa, jota palvotaan ilman taikauskoa.
           
Teille, korkeimmat suurvalvoja
kenraalit, me sanomme tämän, että toistatte sen 30, 31 ja 32 asteen veljille - meidän kaikkien korkeimman asteen jäsenten vapaamuurarien uskonnossa tulee säilyttää lusiferilaisen opin puhtaus.
     
Jos Lucifer ei olisi jumala, niin mustamaalasiko Adonai jonka teot todistavat hänen julmuudestaan, ihmisten petoksesta ja
vihasta, barbaarisuudesta sekä tieteen hylkimisestä, niin mustamaalaisivatko
Adonai ja hänen pappinsa häntä?
           
Kyllä, Lucifer on jumala ja valitettavasti Adonai on myöskin Jumala. Iankaikkinen laki on että ei
ole valoa ilman varjoa, ei kauneutta ilman rumuutta, ei valkoista ilman mustaa, absoluuttisuus voi olla olemassa kahdessa jumalassa:
pimeys on välttämätöntä valkeudelle, jalusta patsaalle ja jarrut veturille.
           
Siten, oppi saatanasta on harhaoppia; ja totinen ja puhdas filosofinen uskonto on usko Luciferiin, joka on yhtä suuri kuin Adonai, mutta Lucifer, valon jumala ja hyvä jumala taistelee ihmisyyden puolesta Adonaita vastaan, joka on pimeyden ja pahuuden jumala."
           
Ohjeita; 23 korkein maailman neuvosto, heinäkuu 14.1889. Äänittänyt A.C De La Rive.  Paikka; La Femme et l'Enfant dans la FrancMaconnerie Universelle (on page 588)


Ne jotka ovat myyneet sielunsa Saatanalle, ovat totaalisen eksyksissä luullen seisovansa hyvän enkeliolennon joukoissa pahaa ja epäoikeudenmukaista Jumalaa vastaan. Vapaamuurarien jumala ja pää arkkitehti on Luficer. Mitä tämä langennut Jumalaa ja ihmistä vihaava kerubi sitten tekee tällaisella järjestelmällä johon kuuluu miljoonia vaikutusvaltaisia miehiä ympäri maailman? Vastaus on yksinkertainen. Hän käyttää heitä rakentamaan petoyhteiskunnan, jonka Raamattukin monessa kohdin edeltä mainitsee olevan tulossa. Luciferin uusi maailman järjestys on tulossa. Vapaamuurarien symboliikassa esiintyy usein Yhdysvaltain dollaristakin tuttu 13 kerroksinen pyramidi. Raamatun numerologiassa 13 onkin erittäin sopivasti kapinaa tarkoittava luku.

Kaksitoista vuotta he olivat olleet Kedorlaomerille alamaiset, mutta  kolmantenatoista vuotena he tekivät kapinan. 1. Moos. 14:4

Pyramidin huipulla on Lucifer ja hänen todelliset valaistuneet jotka tunnetaan nimellä Illuminati. Huipulta hän johtaa tämän valtavan rakennelman kautta edelleen jatkuvaa kapinaansa Herraa, Raamatun Jumalaa vastaan.


Yllä kuvassa Yhdysvaltain Dollarista löytyvä pyramidi. Kuvan teksti "novus ordo seclorum" lupaa uutta maailman järjestystä. Miksi heidän valuutassaan on tämänkaltaista symboliikkaa? Puolet heidän perustuslain allekirjoittajista olivat vapaamuurareita ja puolet valistuksen ajan filosofian omaksuneita ajattelijoita. Amerikan yhdysvallat ovat päällisinpuolin kristillinen maa mutta syvällä sen ytimessä asuu luciferilainen pahuus ja Nimrodin päivistä vaikuttanut Babylonin laittomuus. Luulemmeko todella että jumalallinen kansakunta olisi kehittänyt koko planeetan tuhovoimaisimman sotakoneiston ollakseen hyvä maailmanpoliisi? Ei, Koko luomus on saatanallinen ja tehty polkemaan maahan kaikki se vastustus joka seisoo nousevan pedon tiellä.

Monet rikkaat ja pelottavan vaikutusvaltaiset suvut kuten Rothchildit ja Rockefellerit ovat olleet saatanan käyttämiä välikappaleita jo vuosisatojen ajan. Kuva joka Löytyy kirjoituksen alusta esittää Prometheusta. Hän oli titaani joka varasti tulen jumalilta ja toi sen lahjana ihmiskunnalle. Prometheus on kuva Luciferista joka esiintyy jumalallisen "tulen", viisauden ja valon lahjoittajana. Patsas löytyy Rockefeller suvun keskuksesta Yhdysvalloista. Aikanaan lausuttu, Raamattunkin talletettu lupaus on edelleen voimassa.

Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: "Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua". Matt. 4:8-9

Jeesus kieltäytyi Saatanan tarjouksesta mutta maanpäällä on lukemattomia ihmisiä jotka ovat vastanneet myöntävästi. He ovat saaneet rahansa ja valta asemansa osoittamalla kuuliaisuutta ja kunnioitusta hänelle jonka vallassa  tämän maailman loisto on. Heille hän on Lucifer ja häntä he palvelevat.

Edellä mainittu Rothchildin suku onkin rikkain maanpäällä koskaan elänyt suku. On arvioitu että heidän varallisuus olisi 1000 miljardin dollarin luokkaa. He ovat todistetusti olleet vaikuttamassa mm. useiden sotien lopputulokseen sekä valtioiden kehitykseen. Monet talouskriisit ovat myös heidän tavalla tai toisella aikaansaamia. Israelin valtion lipussa oleva heksagrammi eli ns. Daavidin tähti on okkultinen symboli ja valikoitui lippuun Rothchildien myötävaikutuksella. 

Aiheesta voisi kirjoittaa lähestulkoon loputtomiin mutta muut ovat sen jo melko kattavasti tehneet. Me voimme tämän kirjoituksen osalta kääntää nyt katseemme pimeydestä todelliseen valkeuteen.

Meille jotka uskomme Jumalan Poikaan, Jeesukseen Kristukseen, ei tämä langennut kerubi ole valon tuoja. Siksi meillä ei ole syytä kutsua häntä nimellä Lucifer. Meille hän on Saatana, vastustaja. Meidän valomme lähde on Herra Jeesus Kristus.

Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: "Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus". Joh. 8:12

Hänessä meillä on myös kaikki tarvittava viisaus ja tieto. Eikä se ole salattua tietoa vaan avointa ja ilmaista kaikille Herran opetuslapsille.

että heidän sydämensä, yhteenliittyneinä rakkaudessa, saisivat kehoitusta omistamaan täyden ymmärtämyksen koko rikkauden ja pääsisivät tuntemaan Jumalan salaisuuden, Kristuksen, jossa kaikki viisauden ja tiedon aarteet ovat kätkettyinä. Kol. 2:2-3

Jos siis sinun elämäsi valo tulee suhteestasi Jumalan Poikaan, älä kutsu valon lähteeksi sellaista joka ei sinulle valoa anna. Ole Jumalan kanssa samaa mieltä ja kutsu häntä Saatanaksi koska sitä hän sinulle on.

Raamattu kuitenkin opettaa meitä todellisesta yksilöstä joka loistaa, todellisesta aamun tähdestä. Hän on vanhin veljemme Jeesus, joka on paitsi Jumalan, myöskin ihmisen Poika.

Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti." Ilm. 22:16

Jumaluuden puolesta hän loistaa kuin aurinko, mutta ihmisyyden puolesta, Daavidin sukuun syntyneenä, hän on ylösnousseista kirkkain. Sanotaanhan meidän ruumiimme ylösnousemuksesta seuraavaa.

Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen  elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen. Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne,  jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja  iankaikkisesti. Dan. 12:2-3

Tulemme kaikki loistamaan kuin tähdet saatuamme uuden ruumiin ylösnousemuksessa. Muistamme että toinen tähti voittaa kirkkaudessa toisen. On sinun itsesi päätettävissä tuletko olemaan himmeä vai kirkas tähti. Kuitenkin kirkkaimpana meistä kaikista loistaa hän joka oli kaikessa kiusattu niinkuin mekin olemme ja toi silti vanhurskauden lahjan meille kaikille. Hän on Loistava, todellinen Aamuntähti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti