torstai 3. elokuuta 2017

Syyskuun 23. päivä 2017 ja Johanneksen näky


Monesti ihminen ihmettelee miksi Jumala on luonut niin suuren määrän tähtiä ja erilaisia taivaankappaleita? Ja me kristityt ajattelemme usein että tähdistä ovat kiinnostuneita ainoastaan tähtitieteilijät sekä ennustajat. Menetämme paljon jos sorrumme tällaiseen ajatteluun. Usko tai älä, tähdillä on ollut alunperin hyvinkin jumalinen tarkoitusperä. Ne julistavat esimerkiksi Jumalan suunnitelmat selkeästi alkaen neitsyen tähtikuviossa ja päättyen leijonaan. Tähdet ovat myös merkkinä taivaalla ilmoittamassa ajanjaksoista. Voisiko sanoa että tähdet vastaavat tänä päivänä kysymykseen “Mikä hetki yöstä on? “.

*[[1Mo 1:14]] KR33/38* Ja Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia,

Tähdillä on tehtävä. Ne ilmoittavat meille ajan jossa elämme. Jeesus kertoi että kun ajat alkavat kääntyä loppua kohden, myös tähdet, aurinko ja kuu kertovat siitä meille.

*[[Luu 21:25-27/KR33/38]]* 25 Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat. 26 Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät.  27 Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella.

Me osaamme tarkkailla monia ajan merkkejä joita Jumala on ohjeistanut meitä tarkkailemaan mutta osaammeko tulkita kun tähdet, aurinko ja kuu puhuvat meille? Mitä niiden pitäisi puhua meille? Minkälaista viestiä meidän tulisi sieltä odottaa? Jälleen kerran Raamattu auttaa meitä ymmärtää enemmän. Seuraava ilmestyskirjan kohta kertoo yksityiskohdista.


*[[Ilm 12:1-4/KR33/38]]*  1 Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.  2 Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää. 3 Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua; 4 ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi.

Näkyi suuri merkki taivaassa. Merkki jossa on mukana nainen, aurinko, kuu ja kaksitoista tähteä. Auringon, kuun ja tähdet me ymmärrämme mutta kuka on näyn nainen? Kahdestatoista tähtikuviosta ensimmäinen on nainen. Virgo eli neitsyen tähtikuvio. Aurinko on neitsyen vaatetuksena kerran joka vuosi. Aina syyskuun aikaan. Eikä kuu tämän jalkojen alla ole ollenkaan harvinainen näky. Hänen päänsä päällä on myöskin aina tähtiä. Määrä vaihtelee mutta vähimmillään niitä löytyy joka hetki yhdeksän kappaletta koska leijonan tähtikuvio on aina neitsyen yllä. Näyssä mainitaan kuitenkin 12 tähteä. Leijona tarvitsee siis vierelleen kolme tähteä lisää jotta näkymä alkaisi vastata Johanneksen näkemää näkyä. Tänä vuonna 2017, syyskuun 23. päivä, nämä vaatimukset täyttyvät kun planeetat Merkurius, Mars ja Venus asettuvat leijonan kanssa neitsyen pään yläpuolelle. Ja koska on syyskuu, myös aurinko on hänen vaatteenaan ja kuu jalkojen alla. Näyn nainen sattuu olemaan myöskin raskaana. Miten tämä sopii kyseisen päivän näkymään tähtitaivaalla? Hyvin, sillä samana päivänä tulee yhdeksän kuukautta täyteen siitä kun planeetta Jupiter siirtyi neitsyen ”kohtuun”. Jos joku ei tiedä niin nainen kantaa lasta kohdussaan yhdeksän kuukautta. Seuraava Androidsovelluksella luotu kuva antaa meidän katsoa miltä tähtitaivas näyttää 23.9.2017.




Tässä se on. Nainen, vaatetettu auringolla, kuu jalkojensa alla ja päässään seppeleenä 12 tähteä. Valmiina synnyttämään kun planeetta Jupiter lopulta poistuu neitsyen kohdusta.

Johanneksen näkemä näky ei kuitenkaan pääty tähän vaan hän näkee samalla kertaa myös toisen suuren merkin taivaassa. Nimittäin suuren tulipunaisen lohikäärmeen joka oli naisen edessä valmiina nielaisemaan hänen lapsensa kun tämä syntyy. Jos voisimme katsoa taivaalle tarkemmin niin mitä näkisimme neitsyen tähtikuvion edessä tällä hetkellä? Meillä on käytössä parikin nykyaikaista menetelmää jotka ovat jokaisen ulottuvissa. Google Sky Map on työkalu joka mahdollistaa taivaankappaleiden tarkkailemisen Internet selaimessa. Toinen työkalu jolla voi tarkkailla tämän hetken tähtitaivasta on Nasa Skyview. Katsotaan mitä nämä työkalut näyttävät meille neitsyen tähtikuviosta. Kaikki tämän kirjoituksen kuvat on minun itseni etsimiä eikä mitään muualta kopioituja. Näin voin 100% varmuudella sanoa että asia on niinkuin kirjoitan. Seuraava kuva on Google Skyn infrapunanäkymästä neitsyen jalkojen edestä.


Ensimmäinen asia minkä voimme todeta on se siellä on jotain ja että joku googlella harrastaa sensuuria. Joitakin kuukausia aiemmin musta neliö peitti koko objektin mutta koska se liikkuu, ei neliö enää peitä sitä kokonaan. Seuraava kuva on otettu Nasan Skyviewin kautta ja se näyttää lähestyvän objektin ilman tuota häiritsevää neliötä.


Jokainen voi itse yrittää arvailla mitä kuva esittää ja miksi se on haluttu salata? Itse uskon että tämä kaikki kuuluu suureen kaksiosaiseen merkkiin jonka Johannes edeltä näki taivaalle ilmestyvän. Ei voi olla sattuma että tällainen groteskin näköinen objekti lähestyy pian neitsyen tähtikuviosta “syntyvää “ Jupiteria.

Jeesus neuvoi meitä tarkkailemaan taivaita jotta ymmärtäisimme ajan. Tässä on merkki jota ei kannata jättää huomiotta vaan antaa sen puhua omaan elämään ja kehottaa pyhitykseen ja parannuksen tekoon sillä Jumalan suunnitelmat etenevät kenenkään estämättä ja näytöksen viimeiset kohtaukset alkavat olla käsillä. Antakoon Jumala sinulle lukijani ymmärtää siitä mitä aikaa me elämme ja mikä hänen tahtonsa sinun elämääsi juuri nyt on. Ole siunattu Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

*[[Apo 2:19-20/KR33/38]]* 19 Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita. 20 Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen.

25 kommenttia:

  1. Onpa niin korkea tasoista tähtitiedettä että tosta 40luvun alussa syntynyt ja huonosti kansakoulun käyneenä ymmärrä höökäsen pölähtävää ' kreikklainen mytölookia kertoo ihan samoja mielikuvitus tarinoita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asia on aika yksinkertaisen. Koulumenestys kuulostaa tutulta. Pointti on se että teksti on kirjoitettu 2000 vuotta sitten ja nyt vastaava kuvio toteutuu tähti taivaalla.

      Poista
  2. Olisko tämä tänään julkaistu kuva https://skyview.gsfc.nasa.gov/userimages/skv13461109316780.html samasta paikasta?

    VastaaPoista
  3. Taitaa olla kaikki tämän päivän kuvat samasta paikasta.
    https://skyview.gsfc.nasa.gov/userimages/index/2017-08-05_1.html

    VastaaPoista
  4. Milloinkas nämä tähdet ovat viimeksi olleet samassa asennossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teoriassa 7000 vuotta sitten.

      Poista
    2. Tässä on hyvää opetusta myös samaisesta asiasta englanniksi. God's road map to the end - Seminar 1-3/3 https://www.youtube.com/watch?v=Lg8ZQ_guRwg On minusta tutkimisen arvoinen.

      Poista
    3. Tuossa on mielestäni hyvää opetusta ks. asiasta englanniksi. https://www.youtube.com/watch?v=Lg8ZQ_guRwg ja https://www.youtube.com/watch?v=gM0py7fk7oQ Tutkitaan kirjoituksista onko asia niin.

      Poista
    4. Kiitos linkeistä. Englanniksi aiheesta löytyy aika paljon hyvää informaatiota mutta suomenkielellä ei olekaan juuri mitään.

      Poista
  5. https://www.youtube.com/attribution_link?a=W_8N04ZcYKs&u=%2Fwatch%3Fv%3DiC_W273I2CU%26feature%3Dshare

    VastaaPoista
  6. Tulkintoja on monia. Itse olen kuunnellut Teuvo Kopran opetusta ilmestyskirjasta ja Jumalan suuresta suunnitelmasta.

    Tässä jakso tuosta ilm. 12 luvusta. Jos ei jaksa koko 50 min. Niin alusta noin 16 min eteenpäin.

    https://youtu.be/MQ0xe2PqqF8

    Siunausta kaikille raamatun lukijoille!

    VastaaPoista
  7. edellisestä samanlaisesta tähtikuviosta 111 000000 vuotta ja saman verran saamme myös odottaa uutta vastaava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyse senkaltaisesta tähtikuvion merkistä, mikä on Bibliassa eli Raamatussa kirjoitettuna ajan merkkinä. Vielä kun saadaan lisää ymmärrystä tähtikuvion seuraajasta joka sekin on Bibliaan kirjoitettu. Tähtitieteen harrastajana nyt voin vain sanoa että ihminen ei olisi voinut näin tarkkaan kirjoittaa 23.9.17 kuviosta. Melkoinen todiste Bibliasta Jumalan kirjoittamana.

      Poista
  8. Niin, Raamatussa on asioilla usein se kirjaimellinen puoli, mutta myöskin syvemp, eli hengellinen joka on myös meidän hengellisten ruokaamme. Eli nuo tähdet, kuu, aurinko voi myös olla vertauskuvallista. Aivan kuten ilmestyskirjassa puhutaan merestä, niin se ei ole välttämättä oikea meri, vaan voi tarkoittaa myöskin ihmisiä ja kansoja. Ilm. 17:15 - "..Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä."

    Pitää pyytää Herran antamaan ilmestystä ja selitystä meilekkin näihin vertauskuviin ja asioihin.

    VastaaPoista
  9. Jumalan piti luoda 13,8 miljardia vuotta sitten noin 2000 miljardia galaksia ihan vain saadakseen aikaan tämän yhden kuulan kokoisen terraarion, jossa saa sitten kiusata ihmisiä.
    Eipä tuo kovin älykkäältä suunnittelulta vaikuta, ei.

    VastaaPoista
  10. Kuinka usein tämä tähtikuvio ilmestyy tässä muodossa joka sopii <Ilm. 12 kuvaukseen?

    VastaaPoista
  11. "Mielenkiintoista", miten pimeitä ja sokeita ihmiset ovat, ilman Jumalaa, eivät he näköjään pysty uskomaan, kun he eivät periksiantamattomassa ylpeydessään halua nöyrtyä uskomaan; vaan mieluummin he tahtovat vain pistää ns. päänsä pensaaseen, ja pitää kiinni tyhjistä "nautinnoistaan", kunnes Jumalan viha käy heidän ylitseen, kuin tsunami...???

    VastaaPoista
  12. Koko taivas on vielä paikallaan..?

    VastaaPoista
  13. Syntyminen on aina uuden alku. Hengelliset tulkitaan hengellisesti, näkyvät järjellisesti. Molempia tarvitaan että ymmärrämme. Job on hyvä esimerkki. Näin Jumala tahtoo meidän kanssa keskustella että ymmärrämme tähtitaivaan kokonaisuuttaa ja Jumalan ihmeellisiä tekoja (Job 38)

    VastaaPoista
  14. First off I want to say wonderful blog! I had a quick question in which I'd like to ask if you do not mind.
    I was curious to find out how you center yourself and clear your mind prior to writing.
    I've had a tough time clearing my mind in getting my thoughts out.
    I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes
    are usually lost simply just trying to figure out how to begin. Any ideas
    or tips? Cheers!

    VastaaPoista
  15. I have been browsing online more than three hours lately,
    yet I by no means discovered any fascinating article like yours.
    It's lovely value sufficient for me. In my view, if all site owners and
    bloggers made excellent content as you did, the internet shall be a lot more useful than ever before.

    VastaaPoista
  16. fantastic points altogether, you simply won a new reader. What might you recommend in regards to your put
    up that you simply made a few days in the past? Any positive?

    VastaaPoista
  17. I always spent my half an hour to read this weblog's posts all the time along with a cup of coffee.

    VastaaPoista
  18. Nice answer back in return of this query with firm arguments and telling all regarding that.

    VastaaPoista